Novica

Razpis nagrad Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov

15. januar 2018

 

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov (TM TVP) razpisuje nagrade za najboljša diplomska in magistrska dela. Nagrade so namenjene spodbujanju raziskovalnega in strokovnega dela na širših področjih vodenja kompleksnih sistemov in procesov, proizvodne informatike, odkrivanja napak in preverjanja kakovosti, podpore logističnim procesom v podjetjih, tehnologije vodenja za večjo kakovost bivanja in manjše onesnaževanje okolja, avtomatizacije strojev in naprav in tehnologije in znanja za razvoj novih orodij in gradnikov za sisteme vodenja.

Podeljeni bosta dve nagradi, in sicer:

  • nagrada (700 EUR neto) Tehnološke mreže Tehnologije vodenja procesov za najboljše magistrsko delo, ki ga je kandidat/ka uspešno zagovarjal/a v letih 2016 ali 2017
  • nagrada (400 EUR neto) Tehnološke mreže Tehnologije vodenja procesov za najboljše visokošolsko strokovno/univerzitetno diplomsko delo, ki ga je kandidat/ka uspešno zagovarjal/a v letih 2016 ali 2017.

Poleg nagrad bomo podelili tudi do dve priznanji za magistrska dela in do dve priznanji za visokošolska strokovna/univerzitetna diplomska dela.

Predlagatelj je lahko mentor (visokošolski učitelj, znanstveni sodelavec) ali pa podjetje, kjer je kandidat zaposlen, ali kjer je opravljal diplomsko oziroma magistrsko delo.

Rok za prijavo je  28.2.2018.

Nagrade in priznanja bodo podeljena v sklopu prireditve »Dnevi avtomatike«, ki bo potekala 5. aprila 2018 na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

Spoštovani sodelujoči, zahvaljujemo se za vaše prispevke in vas obveščamo, da bodo nagrajenci in prejemniki priznanj obveščeni s strani komisije v drugi polovici meseca marca 2018.


NA VRH  |  NATISNI STRAN