Nagrade Tehnološke mreže

Eden od ključnih razlogov za gospodarske težave, s katerimi se srečujemo v Sloveniji, je dejstvo, da se je v času tranzicije veliko premalo pozornosti posvečalo znanju in tehnološkemu razvoju.

Čeprav sta to tista faktorja, ki sta ključna za zagotavljanje večje konkurenčnosti našega gospodarstva in s tem dolgoročnega preživetja naše družbe, veliko premalo vlagamo v promocijo ljudi, ki se na tem področju lahko pohvalijo z odličnimi dosežki. Prav to je bil razlog, da smo se podjetja in inštitucije, združene v tehnološki mreži »Tehnologija vodenja procesov« odločili, da skušamo na svojem področju prispevati k preseganju tega stanja. Strinjali smo se tudi, da je najpomembnejše vzpodbujati kvalitetno delo in odličnost pri mladih, ki delajo prve korake pri svojem strokovnem oziroma raziskovalnem delu.

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov, je letos prvič, v skladu s Pravilnikom o podelitvi nagrad v letu 2013 razpisala dve nagradi, in sicer:

- nagrado Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljše diplomsko/magistrsko delo

- nagrado Tehnološke mreže Tehnologije vodenja za najboljše visokošolsko strokovno diplomsko delo

Nagrade so namenjene spodbujanju raziskovalnega in strokovnega dela na širših področjih, ki so zanimiva za članice tehnološke mreže »Tehnologija vodenja procesov«.

NA VRH  |  NATISNI STRAN